Over Bart Kerkdijk

Ik heb een achtergrond als bewegingstechnoloog en ben al meer dan 10 jaar actief als orthopedisch schoentechnicus. Mijn kennisgebied ligt voornamelijk in de kinematica, het menselijk lichaam en materialenleer. Ik begrijp hoe je mensen met complexe problemen weer op de been kan helpen, relatief eenvoudige problematiek op kan lossen maar denk ook graag mee in het verbeteren van je prestaties op sportgebied.

 

Als orthopedisch schoenmaker ben ik enkele jaren actief geweest voor het UMCG. Daar heb ik veel ervaring op gedaan met complexe voet- en bewegingsproblematieken en dit, ook door mijn persoonlijke interesse, goed kunnen combineren met ‘sportproblematiek’. Met mijn achtergrond en vaardigheden kan ik een breed scala aan oplossingsgerichte ideeën waarmaken. Het maakt mij erg enthousiast als ik mensen met een simpele oplossing een wereld van verschil kan bieden. Mijn favoriete credo luidt dan ook; “simpel waar het kan, moeilijk waar het moet”.

 

Als schoentechnicus ben ik werkzaam onder de franchise; schoenmaker aan huis (schoenmakeraanhuis.nl) en ben ik wegens een concurrentiebeding een jaar lang niet actief in Groningen voor Orthopedische schoenen (en steunzolen). Voor andere maatproducten kan dat uiteraard wel en kom ik graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken of kan dat via de mail of telefoon (06 - 2130 6647).